Garmin Greece | vívofit® jr. 3 Marvel Black Panther

Wearables | All Wearables & Smartwatches | Παιδικά |

vívofit® jr. 3 Marvel Black Panther

Part Number: GA-010-02441-10

Το vívofit jr. 3 δεν είναι μόνο ένα fitness tracker για παιδιά. Είναι μια διαδραστική εμπειρία όπου οι δραστηριότητες του παιδιού σας ξεκλειδώνουν συναρπαστικές περιπέτειες με την εφαρμογή Marvel Avengers1.

89.99 € 79.99 €

ΒΑΛΤΕ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΣΑΣ

Το vívofit jr. 3 δεν είναι μόνο ένα fitness tracker για παιδιά. Είναι μια διαδραστική εμπειρία όπου οι δραστηριότητες του παιδιού σας ξεκλειδώνουν συναρπαστικές περιπέτειες με την εφαρμογή Marvel Avengers1.

Τα παιδιά σας μπορούν να πάνε παντού- ακόμα και στο κβαντικό βασίλειο- με αυτό το ανθεκτικό, φιλικό στην κολύμβηση fitness tracker.

Οι ήρωες δεν χρειάζονται φορτιστές. Η μπαταρία εύκολης αντικατάστασης διαρκεί μέχρι 1 χρόνο.

Το παιδί σας θα είναι έτοιμο για κάθε αποστολή S.H.I.E.L.D με έγχρωμη οθόνη και πολλαπλές επιλογές εμφάνισης ώρας.

Οι γονείς μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή1 για να διαχειριστούν τις δουλειές του σπιτιού και να δώσουν ανταμοιβές στον μικρό τους υπερήρωα.

Αφήστε το παιδί σας να ξαναζήσει τον θρύλο του Infinity Saga. Ο χρόνος παιχνιδιού ξεκλειδώνει περιπέτειες Marvel Avengers, παιχνίδια και εικονίδια.

Καταγράφει βήματα, ύπνο και καθημερινή δραστηριότητα2. Δεν χρειάζονται οι λίθοι της αιωνιότητας.

Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ

Με εσάς ως βοηθό, το παιδί σας θα ξεδιπλώσει νέες περιπέτειες και θα ξαναζήσει τις πιο συναρπαστικές στιγμές του Infinity Saga μαζί με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από τους Marvel Avengers.

ΚΟΥΙΖ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Τα 60 λεπτά καθημερινής δραστηριότητας όχι μόνο ξεκλειδώνουν περιπέτειες, αλλά όσο περισσότερα λεπτά δραστηριότητας καταγράφουν, τόσο περισσότερες ευκαιρίες θα έχουν να παίξουν το παιχνίδι tap challenge.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΒΑΘΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΙΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑΣ

Όταν φτάνουν στον ημερήσιο στόχο δραστηριότητας ανταμείψτε τα παιδιά σας με πόντους από τις Λίθους της Αιωνιότητας. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους πόντους για να αποκαλύψουν νέες επικές εικόνες των Angers.

ΚΑΡΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ

Κάντε την πρόκληση φυσικής κατάστασης του Captain America. Τα παιδιά σας θα μάθουν βασικές κινήσεις ασκήσεων όπως τα αλματάκια, τον σκύλο που κοιτάει κάτω, τις ορειβατικές και άλλα.

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Νέες χρονομετρημένες δραστηριότητες επιτρέπουν στα παιδιά να καταγράφουν τα βήματα τους και την εκτιμώμενη απόσταση κατά το παιχνίδι στο πάρκο, την προπόνηση του ποδοσφαίρου και πολλά άλλα. Δείτε τις αποθηκευμένες δραστηριότητες αργότερα στην εφαρμογή Garmin Jr.™1.

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

Ακόμα και στο έντονο φως του ήλιου, τα παιδιά θα μπορούν να δουν τα πάντα στην έγχρωμη οθόνη. Μπορείτε να τα βοηθήσετε να εξατομικεύσουν το ρολόι με εμφανίσεις ώρας που θα επιλέξουν ανάμεσα στον Captain America, τον Spider-Man και πολλούς ακόμα από τους αγαπημένους τους Avengers.

WIDGET ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ

Δεν είναι ποτέ κακό να είστε προετοιμασμένοι. Εισάγετε την επαφή εκτατού ανάγκης για το παιδί σας στο ICE widget, ώστε να μπορεί να έχει γρήγορη πρόσβαση σε αυτή εάν χρειαστεί.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Με την εφαρμογή Garmin Jr, οι γονείς μπορούν να δουν δεδομένα για τη δραστηριότητα, τις αρμοδιότητες, τον ύπνο, τις δουλειές του σπιτιού και πολλά άλλα αφού συγχρονίσουν με συμβατές συσκευές.

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΣ

Αναθέστε καθήκοντα και δουλειές του σπιτιού από την εφαρμογή1 και ορίστε την ανταμοιβή σε εικονικά νομίσματα. Αυτά τα νομίσματα στην εφαρμογή μπορούν να εξαργυρωθούν από τα παιδιά σας με συμφωνημένες ανταμοιβές.

ΦΙΛΙΚΕΣ ΥΠΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ

Όταν αναθέτετε δουλειές και ειδοποιήσεις προγράμματος, το fitness tracker του παιδιού σας τα ενημερώνει με ένα εικονίδιο που δείχνει τι πρέπει να κάνουν. Μπορούν να ρυθμιστούν να επαναλαμβάνονται εβδομαδιαία ή και καθημερινά.

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

Με τις αναμετρήσεις βημάτων Toe-to-Toe™ τα παιδιά μπορούν να συγχρονιστούν με τους φίλους τους που βρίσκονται κοντά και να διαγωνιστούν σε χρονομετρημένους διαγωνισμούς βημάτων. Οι γονείς μπορούν να συμμετάσχουν στην διασκέδαση επίσης, με την εφαρμογή Toe-to-Toe και ένα συμβατό ρολόι Garmin.

ΜΕΝΕΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ ΜΑΖΙ

Συνδεθείτε με τους φίλους του παιδιού σας στην εφαρμογή Garmin Connect™ και συνδεθείτε με άλλες οικογένειες στην εφαρμογή Garmin Jr.1. Αλληλοεπιδράστε μαζί τους και διαγωνιστείτε σε εβδομαδιαίες οικογενειακές αναμετρήσεις βημάτων.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

Ενεργοποιήστε την λειτουργία παιδιού στην εφαρμογή Garmin Jr1 για να έχει το παιδί σας περιορισμένη πρόσβαση για να παρακολουθεί και να ελέγχει τις δικές τους μικροδουλειές. Μπορούν ακόμα να δουν την τελευταία τους αποστολή στην εφαρμογή.

 

1 Απαιτείται η εφαρμογή Garmin Jr. να είναι φορτωμένη στο συμβατό smartphone του γονέα και να είναι αντιστοιχισμένο με το vívofit jr. 3

Ακρίβεια καταγραφής δραστηριότητας

Η συσκευή τηλεφώνου δεν περιλαμβάνεται.

© Disney

© 2020 MARVEL

ΓΕΝΙΚΑ

ΥΛΙΚΟ ΛΟΥΡΙΟΥ

ΣΙΛΙΚΟΝΗ

ΦΥΣΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ

ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΑ ΛΟΥΡΑΚΙΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΚΑΡΠΟΥ 130-175 ΧΙΛ. (ΗΛΙΚΙΑ 4+).
ΣΥΜΒΑΤΑ ΛΟΥΡΑΚΙΑ VIVOFIT JR. 3

ΕΓΧΡΩΜΗ ΟΘΟΝΗ

ΝΑΙ

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

14.11 X 14.11 ΧΙΛ.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΘΟΝΗΣ

112 X 112 PIXELS

ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ

ΕΥΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ, 64-ΧΡΩΜΑΤΩΝ MIP

ΒΑΡΟΣ

25 ΓΡ

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

ΜΕΧΡΙ 1 ΧΡΟΝΟ (1 X CR2025 ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ)

ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗΣ

5 ATM

ΜΝΗΜΗ/ΙΣΤΟΡΙΚΟ

7 ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, 14 ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

 

ΡΟΛΟΙ

ΩΡΑ/ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΝΑΙ

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΘΕΡΙΝΗΣ ΩΡΑΣ

ΝΑΙ

ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ

ΝΑΙ

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

ΥΠΝΟΣ

ΝΑΙ

 

ΑΙΣΘΗΤΗΡΕΣ

ΑΞΕΛΕΡΟΜΕΤΡΟ

ΝΑΙ

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

BLUETOOTH®

ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ SMARTPHONE

IPHONE®, ANDROID™

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΝΥΘΗΚΕ

ΝΑΙ

 

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΣΤΟΧΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ 60 ΛΕΠΤΩΝ

ΝΑΙ

ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΝΑΙ

ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ (ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ)

ΝΑΙ

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ (2, 5, 10, 15, 20 ΚΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ)

ΝΑΙ

ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΑΙ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗΣ

ΝΑΙ

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΝΕΩΝ ΕΙΚΟΝΙΔΙΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ

ΝΑΙ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΒΗΜΑΤΩΝ TOE-TO-TOE™

ΝΑΙ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΓΚΗ (I.C.E.)

ΝΑΙ

  • vivofit jr. 3
  • Προσαρμοζόμενο λουράκι
  • Οδηγίες χρήσης